Meer over Hostplek

Eenvoudig!

  • Registreer eenvoudig jouw domeinnaam
  • Cloud servers met SSD
  • Overzichtelijke tarieven
  • Cpanel controlepaneel
  • 20 jaar ervaring
  • Korte lijnen
  • Lid Drupal Association

Hostplek is gespecialiseerd in domeinnaamregistraties, webhosting en internetdiensten. Wij denken met je mee als het gaat om jouw presentatie op het internet. Wat wil je bereiken met jouw website en welke doelgroep ga je benaderen. Daarbij zorgen we er voor dat jouw website meteen responsive is voor een optimale ervaring op mobiele apparaten. Het is immers een feit dat meer dan 50% van website bezoekers via een smartphone of tablet uw website bezoekt. Als klant bij Hostplek heb je weinig beperkingen en geen zorg over beveiliging, updates en backups. Je betaalt een vaste prijs, dus geen verrassingen achteraf.

Ook probeert Hostplek alle informatie zo duidelijk mogelijk over te brengen naar de klant. Moeilijke termen worden uitvoerig uitgelegd, zodat ook ondernemers en particulieren zelf eenvoudig en goedkoop een domeinnaam kunnen registreren en webruimte kunnen huren.

Voordelen van hosting bij Hostplek

- Hosting pakket wordt direct geactiveerd nadat uw betaling is ontvangen.
- Je hebt volledige controle over uw hosting pakket via een centraal controle paneel (Cpanel).
- Snelle service, korte lijnen
- Goedkope diensten

Via onze website kun je snel en eenvoudig

- Domeinnaam registreren
- Hostingpakket bestellen met webruimte en e-mail
- Bestaande pakketten bekijken en up- of downgraden

Servers

Hostplek zorgt ervoor dat de server load op alle servers steeds minimaal is, om een zo optimaal mogelijke snelheid en stabiliteit te kunnen garanderen voor jouw website en bezoekers. Onze cloud omgeving maakt gebruik van snellere processoren en solid state harde schijven die ongeveer 250% sneller zijn dan voorheen. Je zult dus een snelheidsverbetering ervaren bij het bezoeken van jouw website en ophalen van bijvoorbeeld email. Een snellere laadtijd van een website draagt overigens ook bij aan een betere score in de zoekmachines.

Veiligheid

De Hostplek server is uitgevoerd met een volledige versleutelde verbinding via SSL. Zo is een bezoek aan het Cpanel controlepaneel helemaal beveiligd.
Momenteel draait de Hostplek server in een cloud omgeving die in twee aparte datacenters draait. Bij een eventuele storingen en uitval van hardware van het primaire cloudplatform, wordt de server automatisch en zonder downtime doorgeschakeld naar een 1 op 1 kopie in het secundaire datacenter. De complete hosting-omgeving is nu 200% redundant uitgevoerd. Hiermee wordt downtime door wat voor reden dan ook nagenoeg uitgesloten. Datzelfde geldt voor bijvoorbeeld kabelbreuken of stroomstoringen in de verbinding van het data center.

Domeinnaam

Registreer eenvoudig jouw nieuwe domeinnaam bij Hostplek.

Hosting

Vraag meteen een hosting pakket aan. Plaats jouw eigen website en ontvang email.

Internetdiensten

Ontwerp en bouw van jouw website.

Over HostPlek

Lees meer over de visie en het netwerk van HostPlek.