Internetdiensten

Internetdiensten

Hostplek biedt naast domeinnaam registraties en webhosting ook andere internetdiensten aan. Heb je bijvoorbeeld een professionele website nodig, of een op maat geschreven applicatie? Dan kun je ook bij Hostplek terecht.

Een overzicht van het aanbod internetdiensten:
Domeinnaamregistratie.
Webhosting met o.a. webruimte voor website en mailafhandeling.
- Ontwerp en technische bouw van een professionele website.
- Op maat geschreven webapplicatie ingevoegd in uw website.
- Google Analytics reporting
- Drupal support
- Email campagnes / nieuwsbrieven
- NewRelic performance monitoring

Ontwerp website

Wil je een professionele website laten maken door Hostplek, dan starten we eerst met het bepalen van een aantal doelen.
Waarom je een website wilt hebben en wat je er mee wilt bereiken.
Vervolgens bekijken we de inhoud die de website moet bevatten en wordt aan de hand van een gesprek een plan van aanpak bepaald.
Nadat deze zaken zijn vastgelegd worden er grafische ontwerpen gemaakt voor de look en feel van de website.

Technische bouw website

Nadat het ontwerp van de website is vastgesteld, wordt dit omgezet in een technisch ontwerp en begint de website vorm en inhoud te krijgen.
De website wordt gebouwd op basis van een CMS systeem (Content Management Systeem). Dit wil zeggen dat je zelf jouw website inhoudelijk kunt onderhouden.
Hierdoor ben je flexibel in het onderhouden van jouw eigen website. Je kunt jouw eigen website namelijk 24/7 on-line bijwerken.
Wanneer de technische bouw is afgerond kan de website on-line en is deze beschikbaar voor het grote publiek.

Doelen
Natuurlijk is het zaak dat de doelen die in het voortraject zijn vastgesteld ook worden waargemaakt. Hiervoor maken we gebruik van o.a. Google Analytics waarin we de statistieken van de website op de voet volgen. Zo kunnen we de inhoud van de website waar nodig bijsturen.

Zoekmachinevriendelijk
Hostplek bouwt uw website qua techniek meteen zoekmachinevriendelijk. Verder kunnen wij er voor zorgen dat de website ook inhoudelijk geoptimaliseerd wordt voor een betere vindbaarheid in zoekmachines zoals Google. In vaktermen heet dit SEO (Search Engine Optimization).

Webapplicaties
Wil je meer uit jouw website halen dan standaard mogelijk is? Dat kan doormiddel van webapplicaties binnen uw website. Dit zijn op maat geschreven onderdelen binnen of i.c.m. de website waarmee bijvoorbeeld het gebruikersgemak van de klant vergroot wordt. Denk bijvoorbeeld aan store locators, een tool om uw product on-line samen te stellen, online trainingsprogramma's of andere apps.

Drupal Support

Wanneer Hostplek jouw professionele Drupal website heeft gemaakt, is het natuurlijk zaak dat deze netjes onderhouden blijft. Inhoudelijk kun je hier zelf mee aan de slag, maar voor de veiligheid van de website zorgt Hostplek middels het Drupal Support abonnement. Lees meer over Drupal Support >

Domeinnaam

Registreer eenvoudig jouw nieuwe domeinnaam bij Hostplek.

Hosting

Vraag meteen een hosting pakket aan. Plaats jouw eigen website en ontvang email.

Internetdiensten

Ontwerp en bouw van jouw website.

Over HostPlek

Lees meer over de visie en het netwerk van HostPlek.