Digitaal adverteren via Add-on.tv

Digitaal adverteren via Add-on.tv

Add-on.tv is een dienst ontwikkeld door Hostplek. Hostplek is een eenmanszaak gevestigd in Grathem, Leudal. Hostplek is opgericht in november 2011 en wordt vertegenwoordigd door V. Rommelaars. Met een brede kennis die in meer dan 15 jaar is opgedaan op het gebied van vormgeving, webdevelopment, reclame en videotechnieken is deze dienst ontwikkeld. Een uitdaging waarbij het out-of-the-box denken voorop staat om zo een frisse nieuwe kijk op adverteren te ontwikkelen, waar alle expertises in worden samengebracht.

Add-on.tv heeft als doel een advertentienetwerk te creëren waarbij de adverteerder op een alternatieve en goedkopere manier kan adverteren. Hierbij is het streven een platform te bieden middels onze website waar de adverteerder zelf zijn advertenties kan maken, beheren en plaatsen en zo dus eenvoudig zijn eigen advertentiecampagne via Add-on.tv schermen kan opzetten.

Het netwerk

Het Add-on.tv advertentienetwerk bestaat uit schermen die in openbare en semi-openbare locaties zijn opgehangen. Deze locaties worden aangemerkt als Add-on.tv partners en zij zorgen er mede voor dat het Add-on.tv netwerk actief, online en operationeel blijft. Dit alles wordt gemonitord en gecontroleerd door Add-on.tv.

Hardware

Add-on.tv maakt gebruik van een Add-on.tv player die in eigen beheer is ontwikkeld. Deze player is klein en compact en daardoor overal inzetbaar. Zo kunnen zelf bestaande schermen worden gekoppeld aan het Add-on.tv advertentienetwerk. Doorgaans installeert Add-on.tv eigen schermen van het merk LG in maten variërend van 32 inch tot 65 inch en groter (bij voorkeur groter dan 47 inch). Deze schermmaten zijn afhankelijk van de locatie, kijkafstand etc.

Kijk op www.add-on.tv voor meer informatie